inside the shuttle

5/5

Brian James RT6 XXL Trailer

Onze Brian James RT6 XXL Trailer is de grootste in zijn klasse en geschikt voor het vervoer van nagenoeg alle auto's. Deze high-tech trailer is meer dan een aanhanger voor transport. Hij biedt zekerheid, veiligheid en vertrouwen voor het transport van uw auto.

Klasse 5 Alarmsysteem

Onze trailers zijn uitgerust met naar klasse-5 specificaties gemonteerde alarmsystemen. Zodoende zijn onze VIC-Ambassadeurs in staat de trailers en ladingen te allen tijde maximaal te beveiligen.

CCTV Security

Onze trailers zijn uitgerust met meervoudige CCTV camera-installatie. Hiermee kan vanuit onze meldkamer in Nederland zowel de binnen- als buitenkant van de trailers 24/7 worden gemonitord.

Meervoudige GPS-Tracking

Onze trailers zijn uitgerust met meervoudige, verborgen GPS-systemen. Deze systemen stellen onze werknemers in de meldkamer in Nederland in staat de transporten van A tot Z te volgen en in geval van calamiteiten te lokaliseren en zodoende hulpdiensten te coördineren.

Hydraulisch Kantelsysteem

Onze trailers zijn uitgerust met hydraulische kantelsystemen. Deze systemen zijn een belangrijk stuk gereedschap in de uitvoering van precisieleveringen waarbij traploze kanteling essentieel is.

Up-To-Date Features

Onze trailers zijn uitgerust met naar nautische specificaties geïnstalleerde 230-volts elektrische installaties. Zodoende bestaat de mogelijk tot het onder druppellading vervoeren van automobielen. Een radiografische lier stelt ons in staat om elke auto, rijdend of niet-rijdend, veilig in onze trailer te laten.
5/5

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 • Vervoert VIC-Shuttle mijn Supercar, Hypercar of Classic door heel Europa?

  Ja, VIC-Shuttle vervoert uw auto door heel Europa. Wij kunnen uw auto transporteren wanneer deze geïmporteerd of geëxporteerd wordt of wanneer u deze op bijvoorbeeld uw vakantieadres wil gebruiken. 

  Voor het transport binnen Europa berekenen wij uiteraard het aantal kilometers, maar houden wij ook rekening met eventuele tol en overnachtingen. Zo krijgt u een heldere prijsopgave vooraf en zijn er geen verrassingen. 

 • Kan ik zelf de datum van het transport bepalen?

  U kunt te allen tijde zelf bepalen wanneer het transport van uw auto plaats vindt. Wij proberen onze planning hier zo goed mogelijk op af te stemmen en houden u uiteraard op de hoogte tijdens het transport. 

 • Mijn auto rijdt zelf niet. Kan VIC-Shuttle mijn auto vervoeren?

  VIC-Shuttle kan uw auto vervoeren wanneer deze zelf niet meer rijdt. Onze Brian James RT6 XXL Trailer is uitgerust met een radiografisch bestuurbare lier waarmee wij uw auto veilig in de trailer kunnen laden.

 • Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van het transport. Is dit mogelijk?

  U kunt bij VIC-Shuttle altijd op de hoogte gehouden worden van het transport. Onze meldkamer staat constant in contact met de trailer middels de meervoudige GPS tracking. Zo kunt u altijd up-to-date blijven van het transport van uw auto. Onze VIC-Ambassadeur neemt altijd contact met u op mocht er iets veranderen in de aankomst tijd. Wij houden echter genoeg buffers in de planning om er voor te zorgen dat wij ons kunnen houden aan de gemaakte afspraken. 

 • De accu van mijn auto loopt snel leeg. Kan dat tijdens het transport voorkomen worden?

  Ja, dat kan zeker. Onze trailers zijn uitgerust met een 230-volt installatie waarmee we uw voertuig tijdens transport onder druppellading kunnen houden. Als u zelf geen lader heeft, kan de auto middels onze Victron Blue Smart lader worden geconditioneerd tijdens transport.

 • Offerte Aanvraag Voertuig Transport

  VIC Shuttle Veilig Secure Exclusief Gesloten Autotransport Car Vervoeren Betrouwbaar Streetgasm