Specialist in exclusief, gesloten autotransport

VIC-Shuttle is uw partner op het gebied van veilig en betrouwbaar autotransport. Bij ons bent u verzekerd van professioneel gesloten transport dat wordt uitgevoerd door één van onze ervaren VIC-Ambassadeurs. Wij vervoeren uw auto met de grootste zorg door heel Europa.

Dat uw auto een speciale plek in uw hart heeft begrijpen wij als geen ander. VIC-Shuttle is geboren uit liefde voor speciale, exclusieve auto’s en wij behandelen uw auto zoals u dat zelf ook zou doen. Met liefde, passie en respect. Ontdek onze workflow en geniet van onze service.

Het transport van uw auto voldoet altijd aan de hoogste veiligheidsnormen, of het nu een supercar, sportwagen of klassieker is. VIC-Shuttle staat symbool voor professionaliteit, betrouwbaarheid en een gedeelde passie. 

Het boeken van uw transport kan makkelijk online. Vraag direct een offerte aan voor het transport van uw auto en u krijgt binnen 24 uur reactie. U ontvangt van ons een uitgebreide offerte met een vooraf gespecificeerde prijs, zonder verrassingen. Uw kostbare bezit wordt door ons met zorg vervoerd. Altijd.

VIC Shuttle is uw partner in betrouwbaar en veilig autotransport.

Een week genieten aan de Côte d’Azur of een lang weekend heerlijke bochten rijden in de Alpen, maar niet de saaie (en dure) autosnelwegkilometers die eigenlijk zonde zijn om op de teller te zetten? Of is het tijd voor de jaarlijkse service bij uw merkdealer of importeur? Een bijzonder event van de rijdersclub waar u lid van bent? Uw auto is voor u iets bijzonders. Een mechanisch kunstwerk dat met respect en liefde behandeld dient te worden. Als u eraan denkt is het met een bijzonder gevoel.

Als het bovenstaande op u van toepassing is, dan is VIC-Shuttle uw partner. Geboren uit liefde voor mooie automobielen, gecombineerd met de frustratie over het gebrek aan inleving en begrip bij vervoerders is VIC-Shuttle opgericht. Met als doel het vervoeren, vanaf het ophalen tot het afleveren tot in ieder detail goed te doen. Zodat u uw auto met een gevoel van vertrouwen en wederzijds begrip durft mee te geven. En dat wij begrijpen dat we daarmee iets bijzonders toevertrouwd gekregen hebben. Vertrouwen dat wij zeer serieus nemen.

VIC-Shuttle vervoert nagenoeg alle personenauto’s. Of dit nu de nieuwste hypercar of supercar is, uw classic of vertrouwde en luxueuze sedan, VIC-Shuttle is uw partner in betrouwbaar en veilig voertuig transport. Wij transporteren uw voertuig door heel Europa en verliezen deze nooit uit het oog. Onze state-of-the-art Brian James RT6 XXL Trailer is voorzien van meervoudige GPS-tracking, CCTV en een Klasse 5 Alarm systeem en is geschikt voor nagenoeg alle personenauto’s. 

Voor het transport van uw auto krijgt u van ons vooraf een heldere prijsopgave. U geeft aan wanneer u welke auto waar wilt hebben en wij doen de rest. Onze VIC-Ambassadeur loopt de auto samen met u na en controleert deze op eventuele aandachtspunten. Wij vervoeren uw auto vervolgens met de grootste zorg door heel Europa en leveren deze weer veilig bij u af. Bij VIC-Shuttle vindt u vertrouwen, zekerheid en passie. Dat beloven we.

Book your VIC-Shuttle

U ontvangt binnen 24 uur een uitgebreide offerte.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

Book your VIC-Shuttle

U ontvangt binnen 24 uur een uitgebreide offerte.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

Offerte Aanvraag Voertuig Transport

VIC Shuttle Veilig Secure Exclusief Gesloten Autotransport Car Vervoeren Betrouwbaar Streetgasm