Ontdek de uitstekende services van VIC Shuttle.

deur-tot-deur service

De deur-tot-deur gesloten autotransport service van VIC Shuttle betekent dat wij uw auto ophalen op de door u gewenste locatie en tijd. Wij bespreken de planning uitgebreid, zodat u weet waar u aan toe bent.

Maximale beveiliging

Service is ontzorgen, daarom zijn alle VIC transporttrailers maximaal beveiligd. Door gebruik te maken van meervoudige GPS-tracking, klasse-5 alarmsystemen en CCTV is uw kostbare bezit bij ons in goede handen. 

Professional handling

Onze VIC Ambassadeurs vertegenwoordigen de VIC Service en hoge standaard die de hoeksteen vormt van ons bedrijf. Professionele chauffeurs met een voorliefde voor auto’s, zodat u uw auto zonder zorgen uit handen kunt geven.

grenzeloze service

Onze service kent geen grenzen! VIC Shuttle verzorgt gesloten autotransport door heel Europa. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op en ervaar de uitstekende service van VIC Shuttle.

snelle prijsopgave

Wij begrijpen als geen ander dat u snel wilt weten waar u aan toe bent. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een uitgebreide offerte op maat en kan de rit gepland worden. Zonder verrassingen achteraf. Dat is de service van VIC Shutte.

Voertuig Inspectie

Voor en na ieder transport wordt de auto uitgebreid nagelopen en gecontroleerd op eventuele schade en/of krassen. Zo weet u zeker dat u de auto precies zo terug krijgt als u hem aan uw VIC Ambassadeur heeft mee gegeven.

Beveiligd transport

Op aanvraag werken wij samen met een beveiligingsexpert. Het transport wordt dan gevolgd door een ongemarkeerd voertuig voor nog meer zekerheid. Interesse in deze service? Vraag ons naar de mogelijkheden.

airport shuttle service

De Airport Shuttle Service is een ideale manier om snel naar uw bestemming te komen. U geeft uw vluchtnummer door en uw VIC Ambassadeur staat klaar om u naar uw eindbestemming te brengen. Vraag naar de beschikbaarheid en prijs.

Benieuwd hoe gesloten autotransport in zijn werk gaat?

Bekijk onze workflow!

Overtuigd van de premium services van VIC Shuttle?

Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan

Offerte Aanvraag Voertuig Transport

VIC Shuttle Veilig Secure Exclusief Gesloten Autotransport Car Vervoeren Betrouwbaar Streetgasm